Thursday, August 20, 2015

Sampai…kucai pun dah bebunga



MasyaAllah…

Dah masuk Zulqaedah.

Rejab, Syaaban, Ramadhan, Syawal sudah berlalu… Campur tolak, daaah 4 bulan blog ni berhibernasi…Lama sungguh, hinggakan kucai di laman pun sudah berbunga…

Ish ish.. pastu berangan nak jadi top blogger…hehehe….memang mimpi la

Bunga kucai

Since, ni la kali pertama tengok bunga kucai, tuan tanah ambik kesempatan ini untuk rekod kebun.. Boleh ka makan bunga kucai ni? Macam cantik ja

Harap2 ada yang masih ingat dengan tuan tanah.


Salam sayang untuk semua…

5 comments:

Kakzakie said...

Of course kakak ingat dan rindukan Ana
Lama bertapa ke? sampai kucai pun dah berbunga ye:)

@na said...

kakzakie, terharu nyerrr....mmg lama kak..ding dong ding dong tgk2 dah 4 bln tak turun ke blog...
pasni kena buat jejak kasih balik ni...hehehe....dah tentu2nya tetinggal banyak post2 menarik kakzakie....
tima kasih banyak2...kerana sentiasa sudi bertandang dan kakzakie, i noticed one thing, u never failed to leave your sweet comment in my entry/post. Tq so much on your support.

Julie M said...

Assalamualaikum Kak @na..Samalah kita Kak, Julie pun lama dah x update blog..asyik update FB je, sampaikan blog bersawang dah hehe...anyway cantik & unik bunga kucai tu..

suka suka said...

Assalam Ana.. dah terjawab pertanyaan hati.. mana Ana ni menghilang.. Sudais pun serupa... lwelcome back ke dunia maya.. akak pun dah seminggu tak update blog... :)

@na said...

Julie M;
Waalaikumussalam julie...tims kssih masih ingat kakak...nampaknya kita serupa...hehehe

suka suka;
Wassalam kak mar....tima kasih byk2 kak mar, memang terharu... hrp2 pasni blh update regularly la InsyaAllah, asyik beralasan ja ni...hehehe