Wednesday, September 18, 2013

RABU TANPA KATA – Warna Penyeri Laman

 
Wangi Akardani


Smiling edible sunflowers


Moonlight Hibiscus


Ros wangi

13 comments:

nadia rashid said...

cantik-cantik semua nya..sy berkenan dengan akardani tu..

Ibu Qistina said...

Assalam @na,

Tu dia cantik nya penyeri2 laman @na. Hadiah sebuah kesabaran kerana membelai mereka. sangat cantik,menenangkan sedap mata memandang. :)

Adry@Daun said...

As salam @na,

Semua jenis/spesis ros atau mawar wangi bau bunganya..hehe..

Lynna Ghani said...

Salam, Ana...cantiknyaaaaaaaaaaaa...kat rumah saya ni ada bunga japanese rose je....yg lain dlm proses lg...hehehe

smRose said...

berseri2 lamannya

ummuaidan said...

salam ana
segar mata tengok pelbagai warna menghiasi laman...sunflower th mmg berseri kan

@na said...

1. nadia Rashid;
memang, akardani dah la cantik Wangi pulak tu...hehehe

2. Ibu Qistina;
Wassalam...betul tu ibu qis...hilang stress tgk bunga kembang segar di laman...syukur

3. adry@Daun;
Wassalam...tapi adry ada juga ros yg saya tanam tak Wangi...purplish rose ni cukup Wangi..hehehe

4. Lynna Ghani;
Wassalam lina, Japanese rose pun cantik kan...hehehe

5. smRose;
masa tgh kembang mmg berseri2 rose..hehehe

6. ummuaidan;
Wassalam ummu, memang sunflower cukup berseri seolah2 tgh senyum kat kita kan....puas sgt.

saodah ismail said...

Salam Ana,

SubhanaAllah cantik-cantik semuanya. Saya baru je tanam sunflower yg sama species dgn Ana tanam tu, buahnya boleh buat Kuaci.

Ummu Madihah said...

Salam @na,

Berseri laman @na dengan pelbagai bunga yang kembang! Cantik tona warna pink bunga kertas dan ros tu!!

@na said...

1. saodah ismail;
Wassalam. Tabrakallah...Dia lah Yang Maha Indah dan mencipta yang indah2 utk kita syukuri...Alhamdulillah.
sunflower yg saya tanam ni seeds dia tak bernas...tak tau lah kenapa...projek nak buat kuaci failed!hehehe

2. Ummu Madihah;
Wassalam mak aji,
bunga raya tu mak aji, bukan bunga kertas...hehehe

yan's cottage said...

bertambah seri halaman rumah bila pokok2 berbunga indah begini....salah satu terapi untuk minda bila di sentuh & di cium baunya.....

suka suka said...

assalam ana.. cantik-cantik bunga dilaman .. bunga ros pun menjadi... suka akak tengok.. mmm belum pandai jaga pokok ros akak ni..

@na said...

1. yan's cottage;
betul yan...memang release...tgk keindahan dan haruman bunga buat kita segar...

2. suka suka;
wassalam k mar, bunga ros ni memang manja sikit kan kak...high maintenance..