Wednesday, December 18, 2013

RABU KURANG KATA2 : Warna-warni pagi ini


Jadi penghias…dengan keunikan tersendiri…
  

Hisbiscus rosa sinesis


Giant sunflower

 
Telang biru (multilayer)

 
Yang ni tak tau nama….tapi jenis roses

 

 

 

9 comments:

sud@is said...

Huuuhh Cantik dan meriahnya dilaman @na, tentu @na tak sabar2 nak buat n3 hari ni kan...syabas @na

ummuaidan said...

sunflower tuh hok paling ceria sekali ana..tanam byk2 pun takper..:)

suka suka said...

Assalam ana..banyak rose pink tu...ceria mata

saodah ismail said...

Salam Ana,

Subhanallah berseri-seri laman ana tu ya, ros tu pun nampak meriah

@na said...

1. sud@is;
syok masa bebunga ni sud@is...pasni layu ngan tuan2 dio pun turut layu hehehe

2. ummuaidan;
betul2 ummu....mmg dah tnm byk2 tp setengah tu x germinated...tinggai 6 pokok ni..4 lg blum kembang...kalu la kembang serentak alangkah meriahnye....

3. suka suka;
wassalam k mar..rose pink mmg so friendly...selalu bebunga...dia pun Wangi jgk

4. saodah ismail;
wassalam...mmg sangat unik dan indah ciptaanNYA kan....TABARAKALLAH

Awin said...

cantiknya...blh tak nak mai visit kebun ana. saya kat aloqstaq ni.

@na said...

maaf awin...baru perasan...kami dh start cuti pjg smpai akhir tahun...

Ibu Qistina said...

cantik la bunga2 di laman @na,bunga rose tu mmg menarik sangat. berjambak2......tgk rupa mcm mawar yang berbau harum. Wangi tak?

@na said...

bunga mawar ni mmg mesra alam sggh...selalu berbunga dan yg paling best tu baunya pun Wangi...