Wednesday, January 14, 2015

WW# - di pagi ini..



Rakam ros mini dalam kegelapan pagi

Di ofis ada kejutan;

“ThaiLove” atas papan kekunci (tq my dear friend)



11 comments:

Kakzakie said...

Kalau macam ini gaya mood kerja mesti baik Ana. pepgai semuanya dah buat hati berbunga-bunga:)

UmmuAidan-Arissa said...

Dua2 pun mmg menggembirakan hati kan ana..:)

Julie M said...

Assalamualaikum Kak @na, cantik3 bunga ros mini kakak tu & memang menggembirakan hati dpt surprise mcm tu :)

sasha zul said...

Assalam akak.saya ada terbaca post akak y lama dulu pasal khasiat pokok telinga kera.kat mana ya saya boleh dapatkan pokok tu?

AMIIZAA said...

salams,

bersemangat tengok..banyak bunganya.....:)

Endah Murniyati said...

Cantik sekali....

lia ummiirfan said...

bunga cantik.. :))

sud@is said...

cantik comel ros mini, berbau wangi x ana..wauuu ada kejutan pagi2 best nyer...anak buah sayang la tuu...

rostina76 said...

salam ana…..bestnye tgk ros org berbunga lebat. ros yg saya tanam tak berbunga2 lagi walau dah bg baja. daun je merimbun

TukangKebun said...

Best awal-awal pagi dah banyak bunga-bunga. Menceriakan hari dan senang nak selesai kerja.

Ummu Madihah said...

Salam @na,

Pagi2 dah snap gambar bunga, hati pun berbunga2 ke ofis. Sampai ofis dapat hadiah pulak, lagilah berbunga2, senyum sampai ke telingalah tu, he he!