Tuesday, February 26, 2013

Seeds yang ditunggu-tunggu dah tiba...

Semalam seeds yang dipesan pada 6 Feb 2013 dari tanamsendiri.com dah tiba ke laman rumah. Happy tak terkata. 5 jenis seeds di pesan RM10 je. Free shipping pulak tu.


Dan best lagi tu dapat satu pek free Benih Kongsi Februari dari tanamsendiri.com Tima kasih daun keladi..



Simpan dulu dalam container, tunggu masa sesuai utk tanam..tak sabar nak tunggu wik end nak beroperasi..

8 comments:

S..U..D..@..I..S said...

pastikan dalam banyak2 tu ada seed labu air @na

yan's cottage said...

singgah sini...nak tengok biji benih...he heee....

ummuaidan said...

@na..selamat berkebun..byk seeds tuh..cukuplah to keep u bz..:)

SM79 said...

sis,
kalu sawi tu menjadi jgn lupa bawa mai noh... hehehehe.... bestnya blh cucuk2 tanam mcm tu :)

@na said...

sud@is, seeds labu air nampaknye kena order baru...hehehe

@na said...

yan's, tima kasih sudi singgah..saya minta izin saya dh masukkan yan's cottage in my blog list..

@na said...

ummuaidan, tu la takut tak tertanam je..tapi tgk kebun ummuaidan boleh naikkan semangat ni...hehe

@na said...

SM79, insyaallah sue..kata org kalau pnjgkan hasil tanaman, pokok akan lebih menjadi...hehe...