Sunday, May 5, 2013

PRU13: Sudah mengundi di STR



Tepat 9.30 pagi, selamat mengundi di STR. Suasana agak sesak di pintu masuk pusat mengundi.

Walau bagaimana pun, syukur tanggungjawab sebagai warganegara untuk memilih pemimpin Negara telah selesai.

 
blue black "cutex" on my index finger - proof that i'm legal voter!

 
Menuggu sinaran mentari hari esok 6 Mei 2013.  

Kepunyaan NYA kerajaan di langit dan di bumi. Kuasa kerajaan di bumi hanya pinjamanNYA jua. Dan tiada kuasa yang dapat mengatasi kekuasaanNya.

Moga Malaysia dirahmati dengan barisan pemimpin yang adil dan saksama.  


Amin

6 comments:

ummuaidan said...

salam ana
tahniah kerana telah menunaikan tanggungjawab anda..hehe.apapun kita tengok awal pagi esok nyer citer...

suka suka said...

assalam @na.. akak pun dah.. panas pula beratur hari ni...

nadia rashid said...

Alhamdulillah..keadaan kembali tenang..:D

@na said...

1. ummuaidan;
salam ummu, perancangan dan ketentuanNYA mengatasi segalanya..

2. suka suka;
tahniah k mar, kita telah sama2 tunai tanggungjawab...hehehe

3. nadia rashid;
now back to our own business...gardening hehehe

Ummu Madihah said...

Salam @na,

Tanggungjawab sudah dipenuhi, sekarang back to real life, betul Nadia, gardening!!

@na said...

salam mak aji, betul tu, jom berkebun...