Thursday, October 30, 2014

Tanaman laman: WT#- Wangian Manja Ros Pengantin!!



Catatan sebagai rekod ia pernah menghiasi laman kami

Alhamdulillah..


12 comments:

Julie M said...

Assalamualaikum Kak @na, Alhamdulillah cantiknya bunga rose tu, tetiba teringatkan bunga2 rose yg pernah Julie tanam dlu, skrg dah x tanam pun tinggal sepasu je baby rose, itu pun x berapa nak subur.

Kakzakie said...

Ros pengantin ni kalau berbunga sekelompok banyak satu tangkai. Kakak punya dah matilah Ana... nantilah kalau pergi rumah kak Uda kakak bolehlah tanam balik...

Kakak suka baunya sweet:)

sud@is said...

Sweetnya color manja macam pengantin!
saya pnya kecik dari @na...memang wangi

Normala Saad said...

Antara bunga ros yang femes dari zaman kak kecil lagi..dari zaman Tok Nador ..

AMIIZAA said...

cantiknyaaaaa kaler...lembut jerk:):)

Honey said...

Salam Ana,


Ingat tak pokok ros I yang I beli haritu. Bunga nya dah tak ada tapi sekarang berlumba-lumba bertunas.

Reda sikit gusar di hati ni tau! Harap lepas ni diaorg akan berbunga lebat.

TukangKebun said...

Si beauty ni dibuat teh ros juga ke?

❤Kamsiah❤ said...

ros..walau apa pun warnanya,saiznya,spesisnya..ia tetap memikat dan memukau mata..

Bangchik and Kakdah said...

warna yang original.... zaman berzaman..

Bunda a.k.a KN said...

Ros...sesuai denga namanya...sentiasa lembut dan mewangi...sentiasa dalam kenangan...

Kuazue Mohd said...

ohh ni nama nya ros pengantin ka? baru tau....

Abang Bear said...

kat rumah ni ada gak test drive tanam pokok mawar... pink, oren, merah... peliknya ada masa keluar besar bunga dia, ada masa kecik kemain... tapi baru test... kalau tanah betul subur akan tanam lebih banyak kaler lagi... (mode: nak carik mawar kaler biru)